Lever livet….

…. och bloggen får helt enkelt vila lite. Jag har inte slutat blogga men just nu är det mycket annat som lockar mer än att skriva.
Umgås med lilla trollet som lär sig nya saker varje dag och vill inte missa en minut av det, just nu övas det för fullt på att  gå, 2-3 meter är rekordet hittills 🙂
Sen är det som vanligt på sommaren; alla har plötsligt mycket mer tid att ses så det blir häng med vänner, familj och släkt. Fram till förra veckan jobbade jag väldigt mycket (med tanke på att jag bara skulle jobba 50%….) men nu är jag mammaledig till september. I slutet av augusti ska Moa börja på dagis och på måndag fyller hon 1 år, kan någon stanna tiden? Det går sååå fort.

Planen för sommaren är i alla fall att mest vara hemma men i mitten av juli bilar vi ner till Västkusten på en liten semestertripp. Ska bli härligt att komma iväg en liten sväng och inte bara se allt man vill göra här hemma 😉
Hur ser era sommarplaner ut?

Så jag kommer kika in här lite då och då i sommar men hur ofta det blir får vi se, men i höst lovar jag att komma med lite mer träningsinspiration för nu har jag verkligen bestämt mig: 2015 ska jag att göra en Svensk Klassiker!
Jag ska även fundera lite på en fråga jag fick om varför jag bloggar. Sanningen är att när jag fick frågan så insåg jag att jag inte riktigt vet varför, så det ska jag fundera på och återkomma när jag har ett svar 🙂

Njut av sommaren och var rädda om varandra!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 kommentarer på “Lever livet….”

 1. Hoppas ni får en underbar sommar tillsammans! Själv har jag absolut inget planerat förutom lite tid med syrran när hon har semester. Annars blir det de vanliga promenaderna med hundarna, sport på tv när det är möjligt och handarbete i soffan. Vi är alla panka här så det blir en ’gratis’ sommar:)
  Kramar från oss här i Våran Lilla Vrå!

 2. Låter som trevliga planer för sommaren! Hoppas att det hinns med att bara vara också och bara ta det lugnt. Kul att du/ni (också) ska till Västkusten en sväng. Jag med. Även en tur till Helsingfors, hem till Småland, downhill i Dalarna, träffa kompisar och också bara få ta det lugnt och ta dagen som den kommer. 🙂

  Ha en härlig sommar Helena med man, troll och katt! (låter som ett spännande liv 😉 )
  Anders

  PS. Kul om min fråga väckte en tanke.

 3. Sluta inte blogga! Det är så roligt att följa dig. Jag vill följa din träning mot klassikern, få tips o inspiration. Ha en skön sommar o lycka till med träningen

 4. Hejsan Helena med fam och kisse !Det var länge sedan jag skrev på din blogg ! Och du har inte heller skrivit så mkt av förklarl. skäl ! Allra först så vill jag gratta lilla Moa på 1- årsdagen idag ! Då blir det väl kalas hos Ekholms kan jag tro ! Ha en skön sommar hela fam. och forts blogga efter sommar och semester ! Du har väl läst att det är nya skidsskyttetjejer på gång även från mitt Norrbotten och du har säkert många goda råd att ge till de nya talangerna ! Så då är vi säkert många aom hoppas att få både se och höra dig i TV i kommande vinterns skidskyttetävlingar ! M

Kommentarer är stängda.