1-årsdag :)

Idag blir vår envisa lilla solstråle ett helt år! Galet vad tiden går fort, tänk att hon för ett år sedan bara var några timmar gammal… Det känns som igår samtidigt som det har hänt fantastiskt mycket det här året med vårt lilla troll.
Kalas hade vi i lördags men det blev självklart lite paket idag oxå 🙂 Hon har fått mycket fina leksaker, böcker och kläder samt pengar in på sparkontot.

Kalaspinglan öppnar paket 🙂

Finfina och enormt goda tårtan stod syster Malin för.

Hoppas ni alla njuter av det härliga sommarvädret som äntligen kommit, det gör i alla fall vi 🙂

4 kommentarer på “1-årsdag :)”

  1. Vad stor hon har blivit lilla Moa och en rejäl hästsvans har hon också.Det är lite mer hår än vad mitt lilla barnbarnsbarn Vincent har ! Jag kan tänka mig att Moa fick många paket och hon verkade kunna öppna dem själv ! Praktiskt lagd, som sin mamma ! Och antagligen så har hon ärvt många fina sidor även från sin pappa

Kommentarer är stängda.