Hösten har kommit

Nu verkar det som att sommaren 2014 officiellt är över och hösten har börjat sitt intåg; luften är frisk, vindarna kyliga, kvällarna är mörka och blommorna börjar vissna. Men jag tycker det är härligt! Sommaren har varit helt fantastisk och jag bär med mig massor av härliga minnen, men jag välkomnar hösten med öppna armar. Att få kura inne på kvällarna med tända ljus och en kopp te (eller choklad).
Ser fram emot en spännande höst med dagisinskolning för Moa, nya utmaningar på jobbet, att nå mitt mål på Lidingöloppet och att få en massa härliga helger med min älskade familj 🙂

Kommande vecka är den sista hemma innan liten blir stor och ska börja på dagis, på torsdag rullar jag och Moa till Helgum för en långhelg där för att bland annat kolla på Rullskidskytte-SM. Jag ska även hinna med en massa möten medan Moa hänger med mormor och morfar.

Önskar er en härlig vecka och jag hoppas att ni också ser fram emot en spännande höst 🙂

6 kommentarer på “Hösten har kommit”

 1. Hej Helena!
  Hoppar in här en liten stund och kollar hur ni har det och det verkar vara fint med er!
  Håller med dig om att hösten är mysig då man kan ”boa” som jag säger och det är så mysigt med levande ljus och vi tänder alltid en brasa också , dels för mys men även för lite värme i vårat hus!
  Önskar dig och din familj en riktigt skön höst!
  Ulla

 2. Ja, visst har vi haft en gudomlig tropisk sommar i år och vi har kunnat bada i 25-gradigt vatten och det är ju inte vanligt vid våra breddgrader ! Jag antar att du, Moa och David också har badat mkt i sommar, som jag också har gjort med mina barn och barnbarn. Men jag tycker som du att även hösten har sin charm. Ja, vi häruppe i norra Sverige är ju begivna med 4 årstider, som alla har sin givna charm ! Om 4 mån. kan vi åka skidor och göra snögubbar med barnen ! Det blir ju en ny upplevelse även för Moa ! Ha en härlig vecka i Helgum så här i slutet på denna långa varma sommar ! Jag kan förstå att mormor och morfar längtar efter Moa !

 3. Hej. Spännande att få höra sen hur det går på måndag?
  Vi är inne på andra veckan med inskolningarna.
  Kram från Solems

 4. Du kan ju hoppas att hon blir lite tröttare nu då. Fungerar tyvärr inte på sonen som började på dagis förra veckan men ändå är pigg som en mört fram till 21-22 på kvällarna.

  Hoppas att höstmörkret tröttar ut honom lite.

 5. Hello Helena,
  I hope the blooming summer is not going in september by yourself 😉 Enjoy the time! And when the summer is gone outside, the fall is coming with his beautiful colors – look forward 🙂
  Ciao Andreas

Kommentarer är stängda.