VM 2019!!!!

Tidigt i torsdagsmorse begav jag mig till flygplatsen för att ta mig ner till österrikiska St Wolfgang tillsammans med övriga delar Östersunds kampanjegäng. Där blev det några intensiva dagar, kvällar och nätter med nätverkande för att övertyga så många nationer som möjligt att rösta för att Östersund ska få stå som värd för skidskytte-VM 2019.
Alla jobbade på ett utmärkt sätt, gav allt och detta fantastiska team-work gav resultat när vi vid lunchtid i söndags fick resultatet: ”The winner is….. Östersund”!!!!
Lyckan var och är fortfarande enorm, nu har vi något att jobba mot och se fram emot. Vi firade ordentligt och efter en lång hemresa igår så är man nu tillbaka i vardagen.
Bjuder på lite bilder och vill bara säga ett enormt tack till alla i Östersunds-gänget för att jag fick äran att vara med om detta 🙂

 Utsikt från balkongen på hotellet

Jag och min styrelsekollega Britt.

I vår monter

Firar segern med CJ och Anna Carin 🙂

9 kommentarer på “VM 2019!!!!”

  1. Åhh va kul! Grattis och bra jobbat!! Det är verkligen fint i Österrike. Skulle faktiskt kunna tänka mig att ha ett hus där nere. Kram Solems

  2. Grattis till dig och dina kolleger f.a.ni fixade VM i skidskytte 2019 till Östersund ! Vem vet, kanske du blir med och kämpar för svenska landslaget i skidskytte igen ! Det är ju många idrottskvinnor som har återupptagit sitt tävlande efter att de fött barn ! Hoppas kan vi ju alltid ! Jag hoppas att du blev riktigt uppvaktad på din 30-årsdag ! Vem av er skolar in Moa på Förskolan, du eller David ? Ha en fin sensommar därborta i Östersund !

  3. Snyggt jobbat tjejen och alla er andra också förstås. Så kul att kunna följa dej i ditt nya liv utan skidskytte. Ha det gott.

Kommentarer är stängda.