September

Livet rullar på i en väldig fart och nu har redan halva september passerat. De senaste dagarna har bjudit på jobb, hämta/lämna på dagis, vardagsbestyr och lite träning.
David har varit på konferens sedan i måndags men är nu hemma, så ikväll passade jag på att ta en löptur med Anna Maria. Eftersom kvällsträning är svårt när man är ensam hemma med trollet så passade jag på att köra ett styrkepass på lunchen igår, perfekt att ha två minuters promenad från jobbet till gymmet 🙂

Laddar som bäst för Lidingöloppet om 1,5 vecka och igår kom startbeviset på posten så nu har det börjat pirra lite i magen. Min största utmaning kommer bli att hålla igen i början och inte tro att jag kan springa lika fort som i fornstora dar…

Imorrn blir det jobb och sedan tar jag och Moa helg 🙂

Passar på att bjuda på lite bilder från helgen:

Fina Bynäset, bara ett stenkast hemifrån.

Utflykt i det fina vädret 🙂

Skorna som ska ta mig runt 30 km nästa lördag.

Magiska solnedgångar kväll efter kväll…

1 kommentar på “September”

  1. Dina fina bilder är alltid ”välkomna”. Lycka till med Lidingöloppet och alla anda aktiviteter. Kom ihåg att dina gamla fans finns ! ! !

Kommentarer är stängda.