Förkyld :(

Har snart varit småkrasslig i tre veckor och det känns dessvärre inte lovande inför Lidingöloppet på lördag 🙁
Drog på mig nån seg dagisbacill under inskolningen; först några dagars halsont och sedan en dryg vecka med snor. Förra helgen kändes det så pass bra att jag drog till med ett intervallpass och ett långpass. Men i torsdags kom hostan… Och som jag har hostat sedan dess, stundtals är jag i princip utan röst oxå.

Så nu håller jag tummarna och hoppas på ett mirakel, behöver vara frisk imorgon för att hinna kicka igång kroppen innan lördag och just nu känns det inte särskilt troligt.
Får nog ställa in sig på en helg hemma istället för Stockholm för jag åker inte ner med tanken på att ”lufsa” runt och njuta av stämningen, jag känner mig själv allt för väl och får jag en nummerlapp på mig då är det 200% som gäller!

 

3 kommentarer på “Förkyld :(”

 1. Hej Helena !

  Lyssna på din kropp för det är den enda du har 🙂

  Krya på dig.

  Jag håller mina tummar för dig.

  Med vänlig hälsning Owe

 2. Trist med förkylning Helena. Men, hur surt det än känns så kommer det fler lopp. Var rädd om kroppen och stanna hemma.

 3. Vi har en sjuk Adam hemma. Ont i halsen, förkyld och har haft lite feber. Han ville iof gå till skolan och ha idrott och sen ha fotbollsträning och blev jätteledsen. Men det är viktigt att ta hand om sig när man är krasslig! Kram och krya på dig. P.s dagisbacillerna är många och starka!! Håller tummarna att det inte blir så mycket vab! Hälsa!!

Kommentarer är stängda.