Komma igång igen

Efter att ha varit förkyld i 3,5 vecka så började jag att smyga igång med träningen lite i måndags, en lätt löptur på en timme, på slutet nästan i blindo då det blev mörkt väldigt snabbt där ute i skogen. Framöver blir det pannlampa om jag får för mig att springa i skogen efter middagen 🙂
Tisdagen bjöd på ett supertufft 30-minuters ”Grit Cardio”-pass på Sportsgym under lunchen tillsammans med en kollega. Kort och supertufft med olika former av intervaller som innefattade både kondition, styrka och spänst. Träningsvärken de två senaste dagarna har inte varit nådig kan jag lova….

Passade även på att vardagsmotionera lite då jag tog cykeln till och från jobbet tisdag och onsdag. Tar ca 30 minuter förutom några minuters omväg förbi förskolan, sen tar det naturligtvis lite längre tid med Moa i cykelsitsen på pakethållaren, blir ju några kilo tyngre då 🙂
Men idag har jag vilat; bussen till och från jobbet och inget mer ansträngande än lite dammtorkning på kvällskvisten.

MIn kära cykel som rullar finfint, trots att den numera är kittad med en sits för Moa på pakethållaren och vinterdäck, man vet aldrig när halkan kommer 🙂

Imorgon har jag och Moa våran mamma-dotter-dag då jag är mammaledig på fredagar. Får se vad vi hittar på men förmodligen en kombinerad löp-lekplatstur, helgstäd, pizzabak inför fredagsmiddag med grannarna och en massa mys och bus.
Önskar er alla en härlig helg och tänk på att fredagsmyset blir ännu mysigare om man fredagsfysat lite först 🙂

1 kommentar på “Komma igång igen”

Kommentarer är stängda.