Helgumshelg

Jag och Moa har spenderat helgen med släkten i Helgum.
I fredags hade vi FF så det blev fredagsmys med syskonen och en tidig kväll i säng då alla var trötta efter veckan. Igår bjöds det på dop för fina kusindottern Livia, Moa uppförde sig fint i kyrkan men hade lite svårt att sitta still 😉
Sedan blev det middag hemma med familjen, mormor, farmor och pappas faster. Väldigt mysigt och god mat. Idag knöt vi ihop den här helgen med ett försenat 30-dagsfirande, kul att ses en sväng igen.

De här två dygnen kan sammanfattas med orden: mys, skratt, god mat, fina presenter och alldeles för mycket fika 🙂

Med hälsan är det värre och min förkylning har hunnit fira fem veckor. En envis hosta har hängt kvar men nu har det liksom tagit ny fart och jag hostar rejält igen, det kliar och slår lock i öronen, näsan rinner lite lätt och bihålorna känns mindre bra. Så imorgon blir det ett samtal till hälsocentralen för så här kan jag inte ha det, behöver iaf hostmedicin då Moa vaknar av minsta lilla harkling (och då vaknar hon ju redan 10-15 gånger/natt…).
Vill ju komma igång ordentligt med träningen igen!!!

 

4 kommentarer på “Helgumshelg”

 1. En liten enkel rekommendation, gammalt hälsotips för envis hosta. Blanda 1 tsk bikarbonat i ett glas vatten och drick det varje morgon.

 2. Låter som en fin helg! 🙂

  Hoppas förkylningen ger med sig snart. Har själv haft en i fem veckor som äntligen släppt så nu tänkte jag komma igång och jogga lite, om det inte vore för att jag ramlade och vrickade foten i torsdags… alltid är det nåt. 😛 Men, snart så! Krya på dig och hoppas att du är igång med träningen snart igen! Allt gott

 3. Hej,

  Ja har det pågått så länge så bör du absolut kontakta vården. Har du otur kan det vara lungiflamation.

 4. Snopet, men jag har alldeles glömt din 30-årsdag. Men ändå; stort GRATTIS ! !
  Tråkigt med ditt missade Lidingölopp, men mest tråkigt din envisa förkylning.
  Du har väl tagit sprutan nu?

Kommentarer är stängda.