Tagit helg :)

Fredagar är min och Moas dag så nu har vi tagit helg 🙂 Men imorgon har vi bara en ensam förmiddag för efter lunch så möter vi upp David och rullar mot Helgum. Där ska vi lämna Moa hos mormor och morfar medans hennes slutkörda föräldrar ska lyxa med ett dygn på Hotell Hallstaberget. Vi ska passa på att träna lite (det går rykten om åkbara skidspår så skidorna åker med), äta gott, gå på spa och SOVA!!!

Var ju frisk i en vecka och började komma igång lite med träningen igen men sen blev jag tät och snorig igen. Men inget halsont eller hosta i alla fall så jag försöker röra lite försiktigt på mig. Behöver fysisk aktivitet för att må riktigt bra, framförallt när sömnbristen är stor efter några kämpiga månader. Att träna en timme ger mig så mycket mer energi jämfört med att sova en timme.

Nu ska jag strax krypa till kojs, hoppas ni också får en härlig helg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 kommentar på “Tagit helg :)”

  1. Min son sov sin första hela natt när han var 4 år. Man var manisk till slut det ända man kunde tänka på var att få sova. Det som hjälpte mig bäst var motion i friska luften, utan den hade jag inte överlevt. Idag är min son 8 år och sover hur bra som helst! Det kommer bli bra för er tids nog! Sov gott!

Kommentarer är stängda.