Ensamstående

David åkte söderut på kurs igår och kommer inte hem förrän fredag natt eller lördag fm. Så jag, Moa och Siri gör så gott vi kan för att klara vardagskaoset. Livspuzzlet blir inte heller direkt mindre stressande för att jag bokat in lite andra aktiviteter under veckan. Så förutom hämta-lämna-jobba-laga mat-tvätta-röja så har jag idag varit iväg på en liten reklaminspelning under lunchen och imorgon eftermiddag ska jag hålla en föreläsning för en av löpklubbens sponsorer. Får ta igen lite arbetstimmar på kvällar och till helgen, är otroligt tacksam för att jag har ett sånt flexibelt jobb 🙂

Träningen denna vecka blir däremot lidande men jag passade på att fylla vår lilla semesterhelg med träning och hann med både ett gympass, ett löppass och årets första skidpass 🙂 Klämde även in löpintervaller i måndags kväll och till helgen ska jag träna igen så på totalen blir veckan ändå helt ok.
Bjuder på lite vinterbilder från helgen, börjar verkligen längta efter minusgrader och snö nu!

Utsikt från vårt hotellrum på Hallstaberget

Löpning på skogsbilvägar i Helgum

Happy girl 🙂

Hoppas allt är bra med er alla och tusen tack för att ni lämnar ifrån er lite spår här då och då, kul och veta att någon faktiskt läser mitt svammel 🙂

7 kommentarer på “Ensamstående”

 1. Jag tycker det är jätteroligt att läsa ditt ’svammel’ 😀 Det är så intressant att läsa om vardagslivet för en ’känd’ person som jag har följt såå intensivt under många år via tvn. Det gör nog att saknaden av dig från skidskyttespåren inte är fullt så intensiv:) Underbara vinterbilder – jag och hundarna LÄNGTAR efter snö!

 2. Hej Helena !

  Du får ta igen det när David kommer hem.

  Oj oj så ljust det var i Helgum när snön lyser upp så fint.

  Här på västra sidan där Universeum finns är det mycket mindre ljust.

 3. Hej Helena! Tycker att din blogg är jättebra! Du har alltid varit en av mina största idoler och kommer alltid att vara en stor förebild!
  Det har blivit en del skriverier om Björn Ferrys bok där du utpekas väldigt hårt! Jag tycker inte att det är okej och skulle gärna vilja höra vad du har för syn på det hela, jag tycker att det skulle vara kul att få höra din version på situationen och hur du har upplevt stämningen i laget! Jag har väldigt svårt att se dig som en mobbare, du verkar alltid utstråla så mycket energi och glädje!
  Tacksam för svar!
  Kram Saga!

  1. Saga, har du läst boken? Den är inte släppt ännu. Jag har haft möjligheten att läsa den och kan konstatera att tidningarna vrider till det mesta. Man uppfattar Björns budskap helt annorlunda om man läser den själv. Förvisso tycker jag också att det skulle vara intressant att höra Helenas version, men då först efter att hon själv läst boken (vilket kanske du, Helena, inte ens är intresserad av att göra? Det verkar ju vissa förutsätta att du vill).

 4. Hej Helena, tycker också det är kul att läsa om ditt ”vanliga” liv, utan en massa skidskytte, även om du är saknad i sporten.
  Jag undrar vad du tycker om Ferrys utspel, nu har jag bara läst korta utdrag ur boken, men han klämmer ur sig ganska grova påståenden, eller?

 5. Ja jag tycker ju ungefär som A-C ovan. Skidskyttet är ju inte vad vi är vana vid, så saknaden är stor…

  Jag längtar också efter snö och kyla och är glad varje dag som det är det. Första snön kom och försvann och trots att jag trampat här ganska länge så finns alltid lusten att plocka fram skidorna, men det verkar ta ett tag till..Tyvärr!
  Jag vaknar gärna med en meter i morgon!

  Ha det gott! Kram

Kommentarer är stängda.