Ensamstående

David åkte söderut på kurs igår och kommer inte hem förrän fredag natt eller lördag fm. Så jag, Moa och Siri gör så gott vi kan för att klara vardagskaoset. Livspuzzlet blir inte heller direkt mindre stressande för att jag bokat in lite andra aktiviteter under veckan. Så förutom hämta-lämna-jobba-laga mat-tvätta-röja så har jag idag varit iväg på en liten reklaminspelning under lunchen och imorgon eftermiddag ska jag hålla en föreläsning för en av löpklubbens sponsorer. Får ta igen lite arbetstimmar på kvällar och till helgen, är otroligt tacksam för att jag har ett sånt flexibelt jobb 🙂

Träningen denna vecka blir däremot lidande men jag passade på att fylla vår lilla semesterhelg med träning och hann med både ett gympass, ett löppass och årets första skidpass 🙂 Klämde även in löpintervaller i måndags kväll och till helgen ska jag träna igen så på totalen blir veckan ändå helt ok.
Bjuder på lite vinterbilder från helgen, börjar verkligen längta efter minusgrader och snö nu!

Utsikt från vårt hotellrum på Hallstaberget

Löpning på skogsbilvägar i Helgum

Happy girl 🙂

Hoppas allt är bra med er alla och tusen tack för att ni lämnar ifrån er lite spår här då och då, kul och veta att någon faktiskt läser mitt svammel 🙂

7 Comments