Göteborg

Efter några hektiska veckor har jag nu äntligen lite tid och ork till skriva lite här igen. Vi har haft ett par veckor med kaosartad sömn för Moa där hon störts av både tandsprickning och hosta. Men nu är det på väg åt rätt håll igen 🙂

Jag flög ner till Göteborg i fredags för att igår vara med på Fitnessfestivalen. Där körde jag en föreläsning samt hängde i ”En svensk klassikers” monter. Tog ett varv inne på mässan och kunde snabbt konstatera att det är en värld låååång ifrån ett skidspår… Det kryllar av biffiga muskler, deffade kroppar, proteinpulver och brunbrända kroppar.

Innan mässan så hoppade jag i löpskorna och sprang en sväng med 10*1minutsintervaller.

På kvällen var det sedan bankett och showen ”Inferno” med Joe Labero. Det var bland det häftigaste jag någonsin sett!

Nu hänger jag på hotellrummet och kollar på Vinterstudion, flyger hem om några timmar och missar tyvärr mixstafetten i eftermiddag. Men jag kommer garanterat få fler chanser att se Världscupen live kommande vecka 🙂

Ska bli skönt att komma hem till lite vinter igen, den lilla snö som kom tidigare i veckan lyser verkligen upp decembermörkret. Moa tycker det är spännande med snön men blir arg över att behöva ha handskar på sig…

1 kommentar på “Göteborg”

Kommentarer är stängda.