Nytt år

Julen firade vi i värmländska Sunne tillsammans med Davids familj. Det blev några härliga dagar med god mat, julklappar, lek, lite skidåkning och mys. Moa njöt av att få hänga med kusinerna och de var helt underbara med henne trots att hon förstör ganska mycket när de försöker leka 😉
Nyår firade vi här hemma på Frösön tillsammans med goda vänner från Borlänge, det blev en lugn nyårsafton med bubbel och trerättersmiddag efter att Moa somnat. Alla fyra vuxna höll sig vakna till tolvslaget men direkt efter sade vi god natt, visste ju att Moa inte skulle chocka med en sovmorgon…
Under deras besök hann vi även med en hel del träning både skidor och ett löppass, får tacka konstsnön för att det går att åka skidor eftersom de decimetrar vi hade försvann över natten till nyårsafton.

Men det nya året började riktigt kasst, Moa åkte på magsjuka i fredags kväll, igår var det min tur och idag Davids 🙁 Nu hoppas jag att morgondagen blir den dag då vi kan städa ut både jul och baciller. Kan lova att tvättmaskinen gått varm de senaste dagarna och att mina händer är alldeles nariga av allt handtvättande.

Jag hade faktiskt inget nyårslöfte, men har kommit på i efterhand att ett bra vore ”att uppdatera bloggen oftare” så det ska jag verkligen försöka med 🙂
Istället för löften så har jag tänkt sätta upp mål med 2015, håller på att fundera ut dessa och återkommer i ämnet.
Nu avslutar jag detta inlägg med en selfie på mig och min gofis från julafton, god fortsättning allesammans!

bild (76)

4 kommentarer på “Nytt år”

  1. God fortsättning Helena både till dig själv och din lilla familj ! Oj, vad stor lilla Moa har blivit,och så lik sin mamma ! När hon var mindre var hon så lik sin pappa, men nu har hennes hår också antagit en blond toning, som sin mamma ! Det låter bra att du tänker höra av dig ofta i forts.! Du följer väl också skidtävl. och skidskytte på tv, men vi är nog många som saknar dig Helena, vår söta o goa skidskyttedrottning! Om det är spännande nu så är det inget mot vad det var då du for fram i spåren ! Jag undrar om Moa har fått några skidor än, kanske av morfar eller farfar ? !

  2. Hej!
    Brukar inte kommentera, bara läsa. Men att du funderar på att uppdatera bloggen lite oftare låter toppen! Det blir roligare då. Du behöver inte beskriva några hejdundrande händelser, en inblick i din vardag räcker väldigt långt 🙂

  3. Så fina ni är. Moa har verkligen glimten i ögat.

    Saknar dig Helena i skidskyttetävlingarna.

Kommentarer är stängda.