Nytt år

Julen firade vi i värmländska Sunne tillsammans med Davids familj. Det blev några härliga dagar med god mat, julklappar, lek, lite skidåkning och mys. Moa njöt av att få hänga med kusinerna och de var helt underbara med henne trots att hon förstör ganska mycket när de försöker leka 😉
Nyår firade vi här hemma på Frösön tillsammans med goda vänner från Borlänge, det blev en lugn nyårsafton med bubbel och trerättersmiddag efter att Moa somnat. Alla fyra vuxna höll sig vakna till tolvslaget men direkt efter sade vi god natt, visste ju att Moa inte skulle chocka med en sovmorgon…
Under deras besök hann vi även med en hel del träning både skidor och ett löppass, får tacka konstsnön för att det går att åka skidor eftersom de decimetrar vi hade försvann över natten till nyårsafton.

Men det nya året började riktigt kasst, Moa åkte på magsjuka i fredags kväll, igår var det min tur och idag Davids 🙁 Nu hoppas jag att morgondagen blir den dag då vi kan städa ut både jul och baciller. Kan lova att tvättmaskinen gått varm de senaste dagarna och att mina händer är alldeles nariga av allt handtvättande.

Jag hade faktiskt inget nyårslöfte, men har kommit på i efterhand att ett bra vore ”att uppdatera bloggen oftare” så det ska jag verkligen försöka med 🙂
Istället för löften så har jag tänkt sätta upp mål med 2015, håller på att fundera ut dessa och återkommer i ämnet.
Nu avslutar jag detta inlägg med en selfie på mig och min gofis från julafton, god fortsättning allesammans!

bild (76)

4 Comments