15 minuter mer än inget alls :)

Moa har inte fått igång aptiten efter förra helgens magsjuka så hon har blivit hemma från förskolan hela veckan så jag och maken har vabbat halva dagarna medans den andre fått jobba. Jobbade fram till lunch idag innan jag tog över det matvägrande vilddjuret, tack och lov att hon i alla fall dricker. Blev drygt 30 minuters promenad med vagnen eftersom hon var ovanligt svårsövd (kan bero på att hon för ovanlighetens skull tog en förmiddagslur eftersom nattsömnen var värdelös…).
Innan hon vaknade så hann jag med en lunch i lugn och ro samt ett extremt intensivt (=ingen vila mellan övningarna) styrkepass på 15 minbild (77)

Känns jättelöjligt med så kort träning men det var vad som hanns med och en kvart är i alla fall mer än inget alls 🙂
Imorrnkväll får det bli en löptur och i helgen vill jag åka skidor!

One Comment