Skidhelg

Helgen som passerat har varit fullproppad med skidor; skidskytte och längdskidor på tv mest hela dagarna och ett par skidpass för egen del.
Igår morse lämnade vi Moa hos gudmor (=moster Jenny) en timme och tog ett skidpass på ÖSK. Jag körde, som vanligt nuförtiden, klassiskt och som ett försök att komma igång igen efter magsjukan så blev det 4*6 min intervaller i ett lagomt tempo. Inget maxpass men trött blev jag ändå 🙂

Idag mötte jag upp Anna Maria på Storsjön och vi körde ett stakpass i skoterspåren och skvallrade ikapp. Ser verkligen fram emot när de kör upp skidspåren på sjön för det är så underbart att ta skidorna i handen, jogga ner på fem minuter och spänna på sig skidorna och åka. Gillar effektiv träning utan en massa ”onödig” tid i bil.

bild 1 (7)

Men det bästa med helgen är ändå att det äntligen kom snö och att det nu ser ut som vinter ute. Moa var överlycklig över dessa två decimetrar nysnö, framförallt när hon fick låna grannens snowracer 🙂

bild 2 (7)Nu laddar vi för en ny vecka, hoppas Moa uppskattar förskolan lika mycket som vanligt imorgon, trots att hon inte varit där på tre veckor…