Italien

I söndags kom vi hem från en fantastisk 10-dagarssemester i de italienska alperna. Det var dagar fyllda med sol, lek, skidåkning (främst på längden), bad, mys och gudomlig mat 🙂 Eftersom svärföräldrarna var med så fick jag och David till en hel del träningstimmar tillsammans på förmiddagarna, väldigt värdefullt inför Vasaloppet. Moa var i pastahimmeln och ett stort plus i kanten vara att få bada i hotellets pool varje dag…
Vi bodde en vecka på ett ställe som heter St Magdalena och de sista tre nätterna på Hotel Santer i Toblach, därifrån tog vi oss smidigt upp till Antholz för att kolla på skidskytte ett par dagar.

Visar lite bilder från vår härliga semester:
bild 2 (8)bild 1 (8)bild 4 (1)bild 5Denna helg tillbringar vi i Helgum och hänger på Sverige-cup i skidskytte i Sollefteå på dagarna. Nu ska jag passa på att krypa till kojs och sova när mamma tar hand om Moa i natt 🙂
På återhörande!

2 Comments