Italien

I söndags kom vi hem från en fantastisk 10-dagarssemester i de italienska alperna. Det var dagar fyllda med sol, lek, skidåkning (främst på längden), bad, mys och gudomlig mat 🙂 Eftersom svärföräldrarna var med så fick jag och David till en hel del träningstimmar tillsammans på förmiddagarna, väldigt värdefullt inför Vasaloppet. Moa var i pastahimmeln och ett stort plus i kanten vara att få bada i hotellets pool varje dag…
Vi bodde en vecka på ett ställe som heter St Magdalena och de sista tre nätterna på Hotel Santer i Toblach, därifrån tog vi oss smidigt upp till Antholz för att kolla på skidskytte ett par dagar.

Visar lite bilder från vår härliga semester:
bild 2 (8)bild 1 (8)bild 4 (1)bild 5Denna helg tillbringar vi i Helgum och hänger på Sverige-cup i skidskytte i Sollefteå på dagarna. Nu ska jag passa på att krypa till kojs och sova när mamma tar hand om Moa i natt 🙂
På återhörande!

2 kommentarer på “Italien”

  1. ett livstecken från dig ! Vi är nog många som har väntat och börjat bli lite oroliga om ngt. har hänt ! Vi alla dina fans unnar både dig och David denna härliga semester som ni har haft i Italien tillsammans med Moa och era nära och kära ! Såg dig kämpa i Fångarna på fortet igår på TV och ditt lag vann! Grattis ! Det har ju varit väldigt mkt. sport av olika slag på TV senaste tiden,skidor på längden och tvären, konståkning och långloppstävlingar i Italien och idag i Tyskland . Nästa månad i Norge och sedan Vasaloppet . Lycka till med Vasan, både du och David ! I mars så har vi ju SM på skidor här i Kalix. Välkomna, både du och David ! ! ! Men, lova att ha Moa med er !

  2. Oj! Vad vi saknar dig i skidskytte spåret. Tomrummet efter dig hos damerna och Ferry, Bergman hos herrarna är grymt. Sverige hade några år då vi såg ut att äntligen ha mer än en skidskytte begåvning åt gången. Vi hade lag som var konkurrens kraftiga i alla distanser inom skidskyttet. Vi unnar ju självklart er alla det nya livet men vi skidskytte bevakare saknar er icke desto mindre för det. Nånstans inom mig hoppas jag på comebacker från några av er som fortfarande är relativt unga. På sätt och vis behövs det en ledande åkare tills det kommit upp någon ny talang att lämna över manteln till. Nu blev det istället ett tomrum med ingen förebild för Sveriges yngre åkare att inspireras av och försöka bli bättre än. Framgång föder ju framgång och tyvärr får vi nu leva på hoppet istället för att ha ett landslag där de nya hinner ta vid innan den ledande åkaren hinner sluta. Lycka till med Vasa loppet. Här finns en av många som hoppas det ska ge en blodad tand tillbaks till skidskytte laget

Kommentarer är stängda.