Ny vecka, nya möjligheter

Efter en vecka med förkylningar och pusslande med vad och jobb så ser jag fram emot en förhoppningsvis smidig vecka där saker och ting går enligt plan. Det kritiska är för Moa att hålla sig frisk trots alla anfallande förskolebaciller, men vi hoppas på det bästa 🙂

Hoppas hinna med lite träning också trots att det blir några dagar solo med Moa då David har lite resdagar denna vecka. Ska i alla fall åka en välgörenhetsstafett för PwC på torsdag i samband med världscupen i längd och på lördag har jag anmält mig till ICA-loppet i Åsarna. Stafetten avgörs i sprintformat medan loppet på lördag är ett långlopp över 45 km. Ska bli spännande att prova på en längre tävling så man vet lite vad som väntar under Vasaloppet (även om det är dubbelt! så långt…).

Hoppas ni alla haft en härlig helg och att ni är taggade på en ny vecka!
Må gott

2 kommentarer på “Ny vecka, nya möjligheter”

  1. Ja vi hoppas att alla baciller håller sig borta. Vi är ute så mycket som möjligt på min förskola….och det gör att vi inte har så mycket sjuka barn.
    Lycka till med alla lopp du ska köra! Själva ska vi till Falun nästa vecka, det ska bli jättekul. Adam längtar som bara den!
    Hälsa M och D
    Fam Solem

Kommentarer är stängda.