Ingen klassiker?

Tanken sedan i början av hösten har varit att jag skulle vara med i TV-programmet ”En svensk klassiker” och att det var genom detta mitt mål med att göra en klassiker kom till.
Hela vintern har jag laddat och tränat mot ett mål; Vasaloppet. Jag har inte lagt ner i närheten av den träningstid som jag önskat, sjukdomar i massor har stört och prioriteringarna/orken med jobb, familj osv har gjort att jag tränat 3-5 gånger i veckan. Hade gärna fått till något fler pass i veckan och framförallt varje vecka, men förskolebacillerna Moa drar hem är inte att leka med 😉

Hur som helst, igår fick jag beskedet att inspelningen av programmet är avblåst. Gissa om luften gick ur mig och jag blev sjukt besviken.
Men samtidigt så kände jag att den tid jag ändå lagt ner inte skall vara förgäves så självklart ska jag stå på startlinjen den 8 mars!
Lite mer att fixa med då allt logistiskt inte är klappat och klart men med snälla människor och värdefulla kontakter har jag nu nya skidor, boende, vallaservice, transport till start osv ordnat. Nu ska jag bara hitta någon att lifta med ner till Sälen men det känns som ett litet problem då många härifrån ska åka.

Vasaloppet ska jag genomföra men resterande delen av klassikern struntar jag nog i, varken cykel eller simmning lockar men Lidingöloppet vill jag absolut springa. Nu kör jag Vasan och sen får vi se vad som händer, förmodligen kommer jag träna för några löptävlingar i sommar och för att må bra 🙂 Men man vet aldrig och helt plötsligt kanske jag bestämmer mig för Vätternrundan ändå.

Nu ska jag hoppa i säng, Moa tyckte det var morgon 04:15 i morse…