En vecka kvar!

Om en vecka är jag ute och kämpar i Vasaloppsspåret och förhoppningsvis så har jag inte alltför långt kvar till målet i Mora. Körde mitt första intervallpass på två veckor idag och formen är kass, men jag hoppas att genomköraren idag gör att det släpper lite kommande vecka. Nu är det inte mycket kvar att göra så sista veckan blir det till att vila, träna lagom och fylla på med bra mat och vätska.
Moa åkte på en dunderförkylning (influensa?) för 1,5 vecka sedan och blev hemma från förskolan en vecka, David blev också förkyld men jag har klarat mig hyfsat, även om jag sista veckan varken känt mig sjuk eller frisk…. Seg och trött i kroppen samt en hel del huvudvärk och lite yrsel, eftersom att jag inte fått några andra förkylningssymptom så beror det nog mest på sömnbrist. När Moa hostar och febergnäller fyra nätter i sträck så lyckas man inte skrapa ihop många timmars sömn och då är vi inte bortskämda med sömn…. Men i helgen har bästa föräldrarna varit här så då har det blivit ett par nätter med ostörd sömn 🙂 Nu när Mos är frisk så sover hon naturligtvis bättre igen men det är ju ändå några uppvak per natt plus att hon helst vill sova med någon av oss efter några timmar i egen säng.

Nu ska jag fokusera på herrarnas spännande femmil (tror på guld för Johan Olsson) och ladda för kommande vecka med jobb, en tur till Göteborg för att vara prisutdelare på Eldsjälsgalan samt vinterns stora mål; Vasaloppet!

5 Comments