En vecka kvar!

Om en vecka är jag ute och kämpar i Vasaloppsspåret och förhoppningsvis så har jag inte alltför långt kvar till målet i Mora. Körde mitt första intervallpass på två veckor idag och formen är kass, men jag hoppas att genomköraren idag gör att det släpper lite kommande vecka. Nu är det inte mycket kvar att göra så sista veckan blir det till att vila, träna lagom och fylla på med bra mat och vätska.
Moa åkte på en dunderförkylning (influensa?) för 1,5 vecka sedan och blev hemma från förskolan en vecka, David blev också förkyld men jag har klarat mig hyfsat, även om jag sista veckan varken känt mig sjuk eller frisk…. Seg och trött i kroppen samt en hel del huvudvärk och lite yrsel, eftersom att jag inte fått några andra förkylningssymptom så beror det nog mest på sömnbrist. När Moa hostar och febergnäller fyra nätter i sträck så lyckas man inte skrapa ihop många timmars sömn och då är vi inte bortskämda med sömn…. Men i helgen har bästa föräldrarna varit här så då har det blivit ett par nätter med ostörd sömn 🙂 Nu när Mos är frisk så sover hon naturligtvis bättre igen men det är ju ändå några uppvak per natt plus att hon helst vill sova med någon av oss efter några timmar i egen säng.

Nu ska jag fokusera på herrarnas spännande femmil (tror på guld för Johan Olsson) och ladda för kommande vecka med jobb, en tur till Göteborg för att vara prisutdelare på Eldsjälsgalan samt vinterns stora mål; Vasaloppet!

5 kommentarer på “En vecka kvar!”

  1. Lycka till med Vasaloppet och hoppas du känner dig nöjd när du når Mora. Maken ska åka så jag ska fixa med skjuts och service utmed spåret och heja om en vecka. Tråkigt att det inte blev något Tv-program, men ser fram emot att följa kommande utmaningar här på bloggen. Håller tummarna för en kommande vecka utan sjukdomar och lite mer sömn. /Anneli

  2. Du har som vanligt 1000 järn i elden ! Håller tummarna f.a. du får den uppladdning och vila du behöver inför Vasaloppet nästa söndag ! Du kan tro att vi är många i vårt land som kommer att hålla utkik efter dig i TV och kanske några av alla dina forna medkämpar i skidskyttespåren, t.ex. Magdalena Neuner ! Ja, först har vi ju Eldsjälsgalan i TV där du ska dyka upp som prisutdelare nu i veckan . Lycka till !

  3. Hoppas du får starta i ett startled långt fram. Du borde få en ”VIP-plats”. Nej, du vill nog inte ha fördel av kändisskap, men dina meriter från andra tävlingar kanske ger en del plusmetrar.

  4. Hej Helena,ich denke du hast ein bischen Respekt vor die 90 km?Ja, einfach ist es nicht,aber du als Profi schaffst das.Dreimal habe ich den Vasaloppet gelaufen,und es war hart,aber auch schön wenn man das Ziel in Mora erreicht hat.Also Helena,
    schieben schieben schieben…..Lycka till.Vielleicht sehe ich dich im TV.
    Herzliche Grüße von hier

Kommentarer är stängda.