Eldsjälsgalan

Igår flög jag ner till Göteborg för att vara med på Eldsjälsgalan där jag hade det hedersamma uppdraget att dela ut pris till ”Årets unga ledare”. Det var en supertrevlig kväll med människor som gör enorma insatser för svenskt föreningsliv, de och många andra runt om i landet förtjänar verkligen alla hyllningar de kan få.

bild (78)Gillar tillställningar där man får en anledning att klä upp sig och jag blev väldigt nöjd med klänningen jag hittade till denna kväll. Är ju även kul att få bli sminkad av proffs även om man känner sig några kilo lättare när man tvättar bort allt på kvällen 😉

Har mellanlandat hemma nästan ett dygn och imorgon bitti bär det av ner till Sälen för att på söndag ställa mig på startlinjen för Vasaloppet. Är nervös, taggad och lite rädd inför detta äventyr som jag samtidigt ser fram emot väldigt mycket. Är lite som en barndomsdröm som går i uppfyllelse även om jag tror att jag uppskattar det mer från tv-soffan… Ska i alla fall bli kul att genomföra detta efter bästa förmåga, förhoppningsvis så får jag även sällskap av Anna Maria (om jag orkar hänga med henne i stakningen). Glider jag in i Mora på under sex timmar så är jag otroligt nöjd, men vad klockan än visar så hoppas jag att det blir en härlig dag och att spåren håller ihop hyfsat bra 🙂

Håll tummarna för mig så återkommer jag med rapport nästa vecka!

5 kommentarer på “Eldsjälsgalan”

  1. Ja det gick ju strålande det där trots segt före. Är själv rätt nöjd att jag inte stod på startlinjen i år utan kunde ta en tur på fjället istället.

Kommentarer är stängda.