Solig helg!

Har haft en grym helg med fantastiskt väder och nu är batterierna laddade inför kommande vecka 🙂 Bjuder på lite bilder från de senaste två dagarna:

bild 3 (5)
Igår fick jag till årets första och kanske sista skridskotur på Storsjön, några timmar efter min tur stängdes ”Medvinden” pga stora sprickor där det trängde upp vatten.

bild 2 (9)Men jag passade i alla fall på att njuta maximalt i solen 🙂

bild 1 (9)

Idag blev det en härlig lunch i solen på balkongen med denna utsikt som jag aldrig tröttnar på…

Igår kväll samlades hela familjen på Arctura tillsammans med mamma, pappa och farmor för att fira farmors 80-årsdag i efterskott med en middag. Gissa om Moa älskar uppmärksamheten från mormor, morfar, gammelfarmor, mostrar och morbröder 🙂
Ikväll blev det ett BodyBalance-pass på gymmet och det behövs för min stela kropp som jag denna vecka ska försöka väcka från Vasaloppsdvalan som infunnit sig den senaste veckan. Handleden mår bra igen ,träningsvärken har släppt och stortån börja läka ihop.

Imorgon kickar jag igång en vecka med jobb, träning och en massa mys med Moa som är otroligt rolig nu då orden bara bubblar ur henne 🙂 Trotsutbrotten är däremot mindre charmiga…

2 Comments