Rullar på…

Alltså TIDEN, var tar den vägen?!? Var ju nyss februari och helt plötsligt så går vi in i april nästa vecka. Känns som att vi nyss firade jul och om en vecka är det påsk. Hänger inte riktigt med i svängarna måste jag säga 🙂
Hade en riktigt härlig hemmahelg förra helgen med massor av mys, lek, god mat, utflykt med korvgrillning (till Moas stora glädje) och i alla fall en dag med strålande väder. Har dragit igång träningen lite smått igen efter att fått förra veckan förstörd av något diffust halsont… Så nu sitter jag här med lite härlig träningsvärk efter lunchpasset på gymmet.

Just nu har jag inget mål med träningen förutom att göra det jag känner för och tycker är kul 🙂 Självklart blir det nog några löptävlingar i vår, sommar och höst men några måltider har jag inte satt upp ännu, men det kommer nog när jag bestämt mig för vilka lopp jag ska springa. Just nu ska jag verkligen bara försöka att njuta utan annat mål än att må bra och ha kul, på det sättet har jag inte tränat särskilt ofta kan jag lova 😉

Har idag tagit helg från PwC och imorgon blir det en dag i Stockholm för att promota Östersunds VM 2019, på fredag har jag och Moa som vanligt ”vår” dag. I helgen blir det till att kolla på Skidskytte-SM (håller på att lära Moa säga ”Hejja morbror!”) och styrelsemöten med skidskytteförbundet, får dessutom besök av bästa mamma och pappa.

Har som ni förstår några härliga dagar framför mig, hoppa ni har detsamma!

2 kommentarer på “Rullar på…”

  1. Ja tiden rullar iväg. Det låter som att ni haft riktigt roligt allihopa 🙂

    Ha fortsatt så jättekul 🙂

  2. Skönt att inte behöva ha några direkta mål att uppfylla men bra tänk att bara få röra på sig för att må bra!
    Hoppas Moa lär sig säga Heja morbror!
    Ha en fin vecka!
    Ulla Andersson

Kommentarer är stängda.