Det där med påsken….

….som inte alls blev det man planerat 🙁 Tanken var att bila ner till Sälen i torsdags morse och tillbringa påsken med Davids syster med familj. Men redan på onsdag kväll började Moa bli hängig och vi insåg snabbt att påskfirandet i Sälen skulle få ställas in. Så istället för härliga dagar i solen på fjället, bus med Moas kusiner och mys i stugan framför brasan så blev det kurerande hemma på Tallstigen. Moa drog på sig feber, snor och hosta och förmodligen halsont. Gör ont i mammahjärtat när hon är krasslig, men nu är hon riktigt pigg med bara lite hosta och snor kvar så imorgon kan hon förhoppningsvis gå på förskolan.

Tråkigt när det inte blir som planerat men inget att göra något åt. Nu ser vi fram emot en kort arbetsvecka och på fredag rullar jag och Moa hem till Helgum 🙂

bild 1 (11)

Tidigare under helgen har jag sprungit och åkt säsongens förmodligen sista skidpass, men idag tog jag ut cykeln på årets premiärtur. Kändes förmodligen kul eftersom jag ställt in klassikersatsningen och inte behöver ha ångest för Vätternrundan 😉

Hoppas ni haft en härligare påsk än mig!

1 kommentar på “Det där med påsken….”

  1. Hej !

    Ni fick förmånen att se ut över vackra Storsjön när du gav Moa omvårdnad och kärlek.

    Jag hoppas att Moa är på väg att bli frisk igen så att ni kan åka hem till Helgum 🙂 nästa veckoslut.

    Take care

Kommentarer är stängda.