Bloggtorka…

Jag har hamnat i en bloggsvacka, inte det att jag inte vill skriva, för det vill jag. Men jag har ingen aning om vad! Det står still och det känns som att jag bara skriver om veckorna som rusar förbi, jag jobbar, vabbar, är vaken med Moa varannan natt, åker till Helgum ibland, är förkyld nästan lika ofta som Moa och försöker hinna träna några gånger i veckan.

Så nu behöver jag er hjälp, om ni nu är några kvar efter min usla uppdateringsfrekvens 🙂
Kom med er önskerubrik så har jag förhoppningsvis snart en liten buffé att välja mellan när skrivarlusten faller på!

 

10 kommentarer på “Bloggtorka…”

 1. Hur jag kan använda mina erfarenheter från idrotten i jobbet. Har jag ett annorlunda psyke, kan jag hantera motgångar och framgångar bättre?

 2. ’Bästa/speciella minnen från karriären’, ’Det bästa med att vara elitidrottare’/’Det sämsta med att vara elitidrottare’, ’Mitt favoritställe i Sverige/utomlands’, ’Hur jag upplevde OS i Sotji’…
  Ja, som du märker är jag intresserad av allt du har upplevt under din karriär och pga din karriär:) För en vanlig, urtråkig sportfåne-Svensson är det superintressant:))

 3. Dina nya mål efter elitidrottskarriären. Siktar du på nya mål i form av idrottsliga utmaningar och hur du hanterar det med jobb, familj och utan det stöd man har som landslagsman. Förmodar att tiden är betydligt svårare att få till när man inte idrottar på heltid men smarta lösningar på det.

 4. Alltid intressant för en vanlig svensson att veta hur en f d professionell idrottare håller sig i form! Du har ju trots allt bl a åkt Vasaloppet och medverkat i Mästarnas Mästare.
  Och snart kommer tiden då Moa kommer att kläcka ur sig en mängd oförglömliga citat – fast det kanske ni vill behålla inom familjen;)
  Men dina gamla fans hänger kvar, det är trevligt att du fortsätter blogga!

 5. Ja, jag vill också gärna höra mer om din skidskyttekarriär. Vilken tävling och vilken medalj minns du mest ? Jag minns ju starkast den där dagen i Chanty Mansijsk i Ryssland onsd. den 9 mars då du slog alla din konkurrenter fr. Tyskl.,Norge,Finl.Ryssl och Vitryssl. ! Du var den enda som sköt fullt ! Hur kändes det för dig då du kom i mål i den sibiriska dimman och Staffan, förbundskaptenen tog emot dig i mål med ögonen fulla av glädje tårar ? ? ! ! Vilken bedrift ! Jag som satt framför TV hemma i Sverige var då alldeles hänförd ! Sedan vill jag gärna höra mer om Moa om hur hon utvecklas som den lilla utforskande flicka hon är och hur hon har det med kissen Siri idag. Ha det bra i Östersund !

 6. Hej, Det skulle vara roligt att läsa om träning, vad/hur du gör, förslag på program? Och din syn på träning

 7. hej Helena Ekholm,
  jag saknade dej under vm i vintras, det kändes som att du lätt skulle platsa där! Men du frågar om vad du ska blogga om… det skulle ju kunna vara tralala

  BAKNING — > Lagar ofta din lakritskladdlkaka… men gör du det? Vad bakar du? 🙂 Vad bakar Moa? och hur bakar man bäst med barnen?

  och kom i håg = man måste inte blogga!

 8. Jag har två förslag det ena är inte aktuellt just nu.
  När skidskyttet drar igång igen kan jag tycka att det skulle vara intressant att höra dina åsikter om tävlingarna. Hur du tycker att arrangörer har gjort sitt jobb och de som tävlar vad du tycker om deras prestation.
  Förslag till rubrik:
  Det ska bli så roligt att …..
  Du får själv fylla i slutet och det får gärna handla om något som du kan göra nu som du inte kunde göra som elitsatsande idrottskvinna och varför du inte kunde göra det när du elitsatsade.

 9. Hej Helena!

  Idétorka får man kanske om man inte vet varför man gör det… Men, hoppas att du kommer igång igen. Gillar din blogg!

  Det vore intressant att läsa om avgörande ögonblick i ditt liv, fast på en nivå som du själv väljer utan att bli för personlig. Något som kan inspirera eller ge perspektiv på tillvaron.

  Gör intervjuer med dina träningskompisar där ni tillsammans blickar tillbaka och berättar om händelser i karriären, både på och utanför skidstadion. Typ!

  Sen tycker jag också att det vore roligt att läsa om någon dold talang du har och att du presenterar det genom ett inlägg och kanske bilder eller video. Kan vara vad som helst! 🙂

  Lär Siri lite trix och lägg upp en youtube-video kanske? Katt-videor är ju poppis. 😉

  Ok, det var mina idéer…

  Ha det så bra!
  Anders

Kommentarer är stängda.