Mitt favoritställe

Tusen tack för alla förslag på vad jag kan skriva om när fantasin tryter, ni är guld värda!

Jag fick en fråga om mitt favoritställe i Sverige/utomlands och sanningen är så ”tråkig” att mitt favoritställe är där jag befinner mig just nu. I vårt underbara hus på vackra Frösön med utsikt över sjö och fjäll. Med andra ord; hemma. Hemma är där jag trivs allra bäst. Helgum är självklart fortfarande också hemma och dit åker jag mer är gärna så ofta jag får chansen, men efter mer än 10 år i Östersund så får Helgum finna sig i att dela första platsen med Östersund 🙂
Sedan älskar jag att resa ock se nya (och gamla) platser; Italien, framförallt norra, får jag aldrig nog av, New York, Rom, Barcelona och Mexico är också fantastiska platser jag gärna återvänder till. Ruhpolding där jag under flera år spenderade ca 1/10 av året på är också speciell och är nog den plats utanför Sveriges gränser som jag närmast betecknar som hemma. Alla dessa ställen är fantastiska att besöka, någon gång i bland, några dagar/veckor, men att få komma hem till vårt hem det slår allt!

Jag trivs hemma helt enkelt och jag tror att alla resdagar genom åren verkligen fått mig att uppskatta det vardagliga hemmalivet och det är jag väldigt tacksam över, man ska helt klart bo där man trivs bäst, på den plats dit man alltid vill återvända, vart man än är någonstans.

Hoppas er helg varit härlig och att ni fulladdade med ny energi inför en ny vecka, jag är helt slut efter långa styrelsemöten fredag och lördag samt föreläsning i Åre idag. Men eftersom jag trivs så fantastiskt bra på mitt jobb, och har en miljon saker att göra pga förra veckans VAB så är jag supertaggad på att ta tag i arbetshögen 🙂

4 Comments