MTB

Ikväll gjorde jag något som jag borde göra oftare; jag klev ur min ”comfort-zone”. Vilket just idag innebar att vågade överge väg för att istället cykla stig och skidspår. Jag är ofta en fegis och tycker det är läskigt att cykla mtb, är nog mest rädd för att ramla. Även fast jag vet att med min ytterst blygsamma fart så skulle jag inte direkt flyga av cykeln, förmodligen skulle jag bara välta i ett lerhål eftersom att det kan vara bra med lite styrfart när det suger fast lite…

Men en timme på ett underlag som var alldeles lagom utmanande för mig blev det. Öva några gånger till så kanske jag kanske till och med kan slappna av lite 🙂 Men till smala, tekniska stigar med stenar och rötter är det vääääldigt långt…Men vem vet, en dag kanske jag också är där. Eller så håller jag mig till det betydligt ”säkrare” underlaget asfalt, möjligtvis kryddat med lite grusväg 😉

Både jag och cykeln blev i alla fall ordentligt lortiga.

bild 1 (12)

 

1 kommentar på “MTB”

  1. Vad roligt! Lycka till med cyklandet och hoppas att du hittar fler roliga stigar att cykla på. 🙂 Och, när du blir mer varm i kläderna så ligger ju inte Åre så långt ifrån där du bor som jag förstår… 😉

    Var själv ute en runda med en kompis i måndags. Dessförinnan hade jag inte cyklat sen i somras. Så, lite ringrostig och känner igen mig i det där att vara rädd för att ramla. Kul var det även om jag nu ligger sjuk… :p Var lite för ivrig att komma igång efter en förkylning, så det tog ny fart. Så snart jag är frisk så ger jag mig gärna ut igen!

    Ha en fin Valborg!
    Anders

Kommentarer är stängda.