Långhelg

Här på Frösön har familjen Ekholm haft en toppenhärlig långhelg 🙂 Moa frisknade till lagom till Valborg, efter tredje förkylningen i april, men kvällen blev lugn hemma. Mysig middag på tre man hand med en massa gott småplock.
I fredags hade vi städdag på gatan då vi sopade bort grus från vägen, rensade skräp i dikena och eldade lite gräs samt vår egen majbrasa en dag för sent. Lagom till lunch var det perfekt grillglöd så då blev det grillad korv och chill i solen. På eftermiddagen anlände mamma och pappa, kan lova att frekvensen på deras Östersundsbesök mångdubblats sedan en viss Moa såg dagens ljus….

Övriga tiden har vi lekt ute, ätit gott, pappa och David har snickrat, jag och mamma tog en shoppingrunda på stan och jag och Moa hängde med grannarna på familjegympa, det tyckte Moa var superkul 🙂
I fredags hann jag även med en träningspass med grannen (Anna Haag) och kan säga att det var länge sedan benen var så trötta… Men formen var bättre än väntat så nu ser jag fram emot några löprace i sommar, dessvärre så känns inte halsen helt hundra ikväll men jag hoppas att det går över fort.

Som sagt en härlig helg men dåligt med bilder så ni får nöja er med text den här gången.
Nu kikar vi på Mästarnas Mästare och jag håller självklart tummarna för Anna Carin!