Vattkoppor och intensiv helg

Förra veckan blev inte heller som planerat, Moa hann vara på förskolan några timmar i måndags innan de ringde och sa att hon började bli prickig. Så det blev en vecka till hemma, men nu har kopporna torkat och imorgon gör vi ett nytt försök igen och hoppas att lilla skrutten får vara frisk ett tag. Som tur är så har jag grymma svärföräldrar som satte sig bilen och åkte upp från Värmland så att jag och David kunde jobba vettigt, guld värt!

Helgen har varit intensiv; i fredags hade vi matstafett med jobbet. Vilket innebar att vi var 16 pers som åt förrätt, huvudrätt och efterrätt hemma hos tre av oss. Vi var ett gäng på sex grymma kockar som lagade en grym citronrisotto med ungsbakad lax som avnjöts hemma hos mig.

bild 1 (13)

Idag har David haft husvisning här hemma så det har blivit en hel del röjande i helgen, men det är inte lättaste med en liten Moa som plockar fram minst tio nya saker när jag plockar bort två….

bild 3 (7)

En bra men intensiv helg, nu kör vi en kortvecka innan jag skjutsar Moa till Helgum på onsdag och på torsdag sätter jag och maken oss på ett flyg till Paris 🙂

bild 2 (11)

2 kommentarer på “Vattkoppor och intensiv helg”

    1. Absolut inte 🙂 David är säljer hus för Fiskarhedenvillan och använde vårt som visningshus några timmar.

Kommentarer är stängda.