Paris

Lämnade Moa hos mina föräldrar i Helgum i onsdags eftersom att jag och maken tog en välbehövlig semester i Paris torsdag-söndag. Vi har promenerat massor, sett de största sevärdheterna (från utsidan eftersom vi inte ville tillbringa en massa tid i köer), ätit fantastiskt gott, druckit goda viner och tagit några små löpturer. Men framförallt så har vi sovit! 9-10 timmar per natt och en timmes tupplur på eftermiddagen. Gissa om vi kom hem som helt nya människor 😉
Helt fantastiskt med lite tid i lugn och ro på tu man hand, men gissa om det var härligt att komma hem igår och få krama om våran lilla Skrutt. Hon hade haft det toppenbra och var så upptagen att hon inte ens hade lust att prata med oss i telefon…

Bjuder på några bilder:

bild 4 (3)Morgonlöpning innan alla turister vaknat

bild 2 (12)Med Paris i bakgrunden

bild 1 (14)Ost och vin till lunch

bild 3 (8)Shoppade en väska med matchande plånbok som jag länge drömt om, detta var min belöning för ett väl genomfört Vasalopp 🙂

Nu verkar tvättmaskinen vara klar så nu ska jag hänga upp tvätten innan jag kryper till kojs, hoppas ni också haft en härlig långhelg!

1 kommentar på “Paris”

  1. Åhhh va mysigt med en egen helg! Vi har ibland tagit in på hotell i Stockholm, ätit god middag och njutit av en god hotellfrukost. Just när barnen var mindre och fotbollen tog massor med tid så var alltid tiden med sin man alltid den som fick stå tillbaka./kram Marina

Kommentarer är stängda.