Favoritcitat eller motto

Jag har ett citat som såhär i efterhand är ganska kul även om jag hade ganska svårt att uppskatta det där och då…
Det här var något av de år jag tränade för Wolfgang Pichler och vi hade kört ett stenhårt pass på rullskidor uppför en backe som tog en timme att ta sig upp för. När jag nådde toppen för andra (!) gången så utbrister jag: ”Jag dör!”
Varpå Wolfgang säger med ett leende: ”I say you Helena, it is not so easy to die…”

 

3 kommentarer på “Favoritcitat eller motto”

  1. Haha, den käre Wolfgang…! Ska bli intressant att se vad han kan göra med det svaga svenska skidskyttelandslaget! Kanske inte så kul för de aktiva; jag antar att de kommer att få träna hårdare än någonsin…! Hoppas att eventuell framgång ger dem lön för mödan:)

  2. Haha, det var nog det bästa citatet eller mottot jag läst hittills bland juniutmanarna! Och så var det roligt att läsa att vi hade exakt samma oförståelse för löpband, när det finns stigar och vägar utomhus! Ser fram mot att läsa vidare i juni (och framöver med såklart).

  3. Haha. Den ska jag börja använda på mina adepter. De kallade en välbekant backe för ”Dödarbacken” för ett tag sen 😀

Kommentarer är stängda.