Träningskläder jag minns

Just den här rubriken i 30-dagarsutmaningen tycker jag var lätt som en plätt 🙂 Det finns en tävlingsdräkt som direkt kommer upp i mitt minne. I mitten till slutet av 90-talet tävlade jag i längdskidor för Graningealliansen och vår dräkt stack verkligen ut, den stack även rejält i ögonen…
Tänk er en tight kroppsstrumpa i ett spräckligt tyg med fält i neongult och neongrönt, lägg där till ett fält som täcker en del av vaden som är cerisfärgad och där har ni den dräkt jag tävlade i under många år 🙂 Hittar tyvärr ingen bild just nu, men ska försöka hitta någon hemma hos mina föräldrar någon gång om jag kommer ihåg.
Hade en sorts hatkärlek till dräkten; den var perfekt för att kunna känna igen klubbisar när man skulle hejja ute på spåret men ibland skulle det ha varit skönt att smälta in lite i mängden också.