Sommarlista; det här vill jag träna i sommar

*Springa; långt och lugnt med härligt sällskap och en massa prat som gör att tiden springer iväg. Kort och snabbt med hög puls och mjölksyrestumma ben. Och ibland bara kort och lugnt, kanske med Moa i charioten 🙂 Helst skulle jag vilja avsluta alla pass med att springa ut i Storsjön (eller annat vatten om jag inte är hemma) och svalka av mig utan att plocka av kläder och skor! Men just nu har vi en lång väg bara till att få shorts och linnetemperatur….

*Cykla; susa fram på landsvägscykeln en varm och vindstilla sommarkväll. Eller kämpa mig fram på en lagom lerig stig med mtb (som vanligt livrädd när jag beger mig ur min comfortzon ;))

*Rullskidor; förra året var första året på evigheter som jag inte stod en minut på ett par rullisar. Men i sommar kanske det händer!

*Styrketräning; absolut inte inne på ett gym men gärna ute på verandan med utsikt över fjäll och sjö 🙂

Hur vill du träna i sommar?

1 kommentar på “Sommarlista; det här vill jag träna i sommar”

  1. Låter som kul träning! Också positivt att det är utomhus! 🙂

    Vill precis som du springa, helst i skogen, ta upp rullskidandet igen efter ett uppehåll, även mtb och tennis. Gärna utmana mig med nån vattensport, om det bara kan bli varmt i vattnet…

Kommentarer är stängda.