Hur min träning förändrar mig

Träning gör mig helt klart till en bättre människa; jag mår bättre, blir gladare och trivs helt klart bättre med mig själv!
Ni ska se hur grinig jag kan bli om jag är sjuk och inte kan träna på ett tag, jag blir lättirriterad och säkert inte superkul att leva med…
Det jobbiga med träning är att ta sig över den där tröskeln och verkligen ge sig ut. Ni vet själva hur svårt det kan vara efter en lång, stressig arbetsdag, middag och eventuell nattning av barn. Det är såååå lätt att snegla på soffan istället för på löparskorna, men när man väl gjort valet att kommit utanför dörren så ångrar man sig aldrig.
Jag tycker det är helt underbart att komma ut och rensa huvudet och bara låta kroppen jobba, det behöver inte vara länge och det behöver inte vara högintensivt. Bara att komma ut och röra på sig gör underverk för humör och välbefinnande, det behöver inte vara mer komplicerat än en halvtimmes promenad.

IMG_0293

1 kommentar på “Hur min träning förändrar mig”

Kommentarer är stängda.