En träningsform jag älskar & Efter träning

Jag hoppas ni alla haft en fantastisk midsommar. Det har jag haft och därför missade jag en dag i bloggutmaningen men det tar jag igen idag istället med två inlägg i ett 🙂
Vi har äntligen haft några sommardagar här i Östersund så det har blivit mycket tid ute i solen. Har blivit både träning, lek och lite trädgårdsfix.

Men åter till ämnet; en träningsform som jag älskar är helt klart löpning. Det är bra träning och tidseffektivt. Det är bara att knyta på sig skorna och sticka ut. Det här att bara kunna starta klockan direkt utanför dörren har jag börjat uppskatta i ”det nya livet” med jobb, barn osv. Inga skidor som behöver vallas, inga cykeldäck som behöver pumpas, inga stavspetsar som behöver slipas och inte en minut i bilen i bortkastad transporttid.
Enkelt, jobbigt och tidseffektivt, precis den sortens träning jag uppskattar allra mest just nu 🙂

IMG_0052Bild från midsommaraftonens löpintervaller med David och Moa som coacher 🙂

Dagens rubrik lyder ”Efter träning” och just tiden direkt efter ett träningspass har jag ett slags hatkärlek till. Jag älskar känslan av att ha ansträngt mig och endorfinkicken som gör mig pigg. Samtidigt så vill jag bara komma hem och slänga mig i soffan, äta något och bara ta det lugnt, men först måste man ju duscha… Och det är där problemet ligger, jag älskar egentligen att duscha och kan stå där hur länge som helst, men efter träning är det sååå jobbigt att ta sig in dit. Helst så ska jag bara komma in, ta av mig kläderna och hoppa in i duschen utan att börja tänka, för sätter jag mig ner då kan det ta timmar innan jag masar mig in i duschen.
Men det allra bästa efter träning är att duka upp något gott att äta, eftersom det oftast blir träning på kvällen så smakar kvällsfikat helt ljuvligt de kvällar jag tränat innan 🙂

3 kommentarer på “En träningsform jag älskar & Efter träning”

  1. Haha, skönt att läsa att det är fler än jag som har problem med duschmomentet efter träning! Jag är exakt likadan!

  2. Det är många som har skrivit om löpning som en träningsform de älskar – och det gör mig så glad. Älskar alla kärleksförklaringar till löpningen, och vill bara ut och springa när jag läser dem! 🙂

Kommentarer är stängda.