Därför skriver jag

Har funderat på det här många gånger och jag har inget vettigt svar. Men efter att ha bloggat några år under min aktiva tid så blev det naturligt att fortsätta och sen har jag inte riktigt kommit mig för att sluta skriva. Även om frekvensen mellan inläggen inte är direkt imponerande.

Men jag tycker det är kul att skriva några rader om vad som händer i mitt liv lite nu och då, och så länge jag tycker det är kul och folk vill läsa så fortsätter jag.
Förhoppningsvis kan jag glädja någon och kanske inspirera någon till att ge sig ut på ett träningspass eller liknande. Jag har ingen statistik så jag har ingen aning om hur många ni är som läser

5 kommentarer på “Därför skriver jag”

 1. Tacksam så länge din blogg finns kvar, det är suverän träningspepp för oss vanliga svenssons! Och vi kanske inte alltid skriver inlägg, men jag tror att du har fler läsare än du tror:)

 2. Hi Helena,
  I’ve read your blog for long time. It has been several years now :-). And I still look forward to your new posts every day even though I can’t speak swedish. Luckily there are some ways how to translate to czech nowadays ;-). It’s nice to have a look into your life after finishing your active sport career. Thank you for great moments which I have when I’m reading your blog. You are inspirational person.
  Greetings from Prague
  Kristyna

 3. Jag läser och inspireras av din trevliga blogg med härlig och positiv attityd!

  Ha det gott!
  Anders

Kommentarer är stängda.