Länkkärlek

Nu är denna utmaning till ända och jag har lyckats uppdatera bloggen alla dagar i juni förutom en så då fick det bli ett dubbelinlägg dagen efter. Nöjd med detta och det har varit väldigt kul, har faktiskt fått en liten nytändning vad gäller bloggandet 🙂
Jag kommer absolut inte fortsätta uppdatera varje dag men kanske lite tätare än en gång per vecka, men vi får se. Som vanligt kommer min inspiration, mitt humör och min tid att avgöra hur ofta det blir.

Men sista rubriken lyder alltså ”Länkkärlek” och här bjuder jag på några bloggar jag absolut inte missar (update; tyvärr så lyckas jag inte länka alla bloggar så därför får ni söka dem själva, jag får samma länk på alla hur jag än bär mig åt…)
*Blondinbella
*Träningsglädje
*Add simplicity
*Jessica Claren

Nu ska jag köra jobbslutspurten innan det blir bröllop för en av mina älskade systrar i helgen, ett par dagars jobb nästa vecka och sen en välbehövlig semester efter en tuff vår.

4 kommentarer på “Länkkärlek”

 1. Hej,

  Jag får bara Blondibella när jag klickar på länkarna :-(.Är det något som är galet hos mig eller har det blivit knas när du länkat? // Stina

  1. Jag har tagit bort länkarna för hur jag än bär mig åt så får jag samma länk på alla adresser…. Totalt oteknisk 🙁
   Stort tack för att du påpekade att det inte funkade som det skulle.

 2. har varit skojigt att läsa dina dagliga inlägg, hoppas du fortsätter lite
  oftare framöver, ha en skön sommar
  kram gunilla

 3. Mysigt med bröllop. Vi ska iväg idag då min kusin gifter sig( det är dom som har Molly som fyllde två i maj och är lite lik Moa)
  Ha en härlig lördag!
  Kram Fam Solem

Kommentarer är stängda.