Semester!!!

Har faktiskt tjuvstartat semestern den här veckan men drygt 1,5 arbetsdag har det blivit. Men idag loggade jag ut från datorn efter lunch, gjorde några ärenden på stan och åkte hem till mina godingar. David har ett möte imorgon förmiddag men sedan blir det semester för hela slanten 🙂

Känns välbehövligt med lite ledigt efter en galet stressig vår men mycket jobb och framförallt mycket vab… Det enda jag har att klaga på just nu är vädret; sju grader, spöregn och stormiga nordvästliga vindar 🙁
IMG_1316Jag och Moa klädde på oss för en liten sväng ut i ruskvädret i eftermiddag. Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder 😉

4 kommentarer på “Semester!!!”

 1. Einen erholsamen Urlaub für Euch, mit hoffentlich gutem Wetter.
  Wir hatten hier in Deutschland eine Hitzewelle,kaum zum Aushalten,ein bischen Regen ist besser zu ertragen.
  Immer wieder schöne Fotos von Euch.
  Viele Grüße von hier!

 2. Ja alltså denna sommar, den måste väl gå till historien som en av de sämsta vädermässigt? Men det kanske vänder… 😉
  Det som är bra är att det är grymt bra väder för löpning, man kan springa närsomhelst!

 3. She is very like her mother, same look, same attityd to the life ! Moa har väl haft sitt 2-årskalas kan jag tänka mig ! Vad månde bliva av denna unga dam, med starka gener från både mamma och pappa ! Enligt dig envis som sin mor och med humör från sin far ! Jaa, vad hon än väljer för sport i livet så behövs dessa egenskaper f.a. nå framgångar ! Hon kan välja skidskytte, längdskidor, basket,handboll , löpning eller kanske balett ! Nog är det bra med lite jävlar anamma om man vill bli bäst ! Hon kommer säkert att få stöd av sina kloka föräldrar att få ägna sig åt det hon själv tycker bäst om ! Hoppas nu att sommarvärmen kommer även till Östersund denna märkliga sommar med regn och sol om vartannat ! Ha en skön semester hela familjen !

 4. Hej!

  Ja, det är inte den bästa sommaren hittills. Jag håller tummarna för dig och din familj att vädret blir varmare och bättre!

  Har du fått mitt mejl som jag har skrivit till dig för 2 veckor sen? Hade hoppats att du skriva tillbaka.

  I alla fall trevlig semester!

  Många hälsningar
  Thomas

Kommentarer är stängda.