Underbara Dalarna

Förra fredagen styrde vi kosan mot Dalarna där första anhalt blev Borlänge. Vi hade en grym helg där vi hann hänga med alla härliga vänner, Moa fick busa med alla barn, vi åt god mat och jag fick hänga med Carina på ett par svettiga löppass.

I söndags rullade vi sedan vidare mot Tällberg för en vecka tillsammans med Davids föräldrar och syskon med familjer. Superkul för oss alla och framförallt för Moa som fick en massa tid tillsammans med kusiner som hon träffar alldeles för sällan. Vi fyllde dagarna med mys, små utflykter, lekparker, promenader, glass, bad, lugna stunder med en bra bok och självklart några träningspass.

IMG_1343Klappa kossor vid en fäbod var poppis.

IMG_1352Finaste sommartjejen 🙂

IMG_1387På tur för att spana efter får med en trött tjej i ryggan.

Igår firade vi även vår femte bröllopsdag. Helt galet vad fort tiden går, känns som att bröllopet var igår, samtidigt som jag inte minns hur det kändes att heta Jonsson 😉

IMG_0518

One Comment