Helgum

Efter några dagar hemma med tvätt, fix och familjetid så drog jag och Moa till Helgum igår. Planen är att Moa blir här över helgen och att jag åker hem imorgon mitt på dagen för två dagars roligheter med min man och massa vänner 🙂

Idag har vi varit hos kusin Sara där Moa fått leka av sig med tremänningarna My och Livia. Ikväll fick jag en stund för mig själv på elljusspåret i löpskorna, fick även med mig en del smultron och blåbär hem, blir finfint till frukost imorgon.

11755717_10207327672131887_8935125865466622114_n

Hoppasni har en härlig sommar, trots det mindre bra vädret!

1 kommentar på “Helgum”

  1. Vad roligt för Moa att få träffa både mormor, morfar och sina kusiner ! Och du fick chansen att få springa på din barndoms skogsstigar ! Jag får ju också gratulera dig på Helena-dagen idag ! Kanske Moa också får grattas ? Ha det bra ! Sommaren är ju inte slut än, så ni hinner säkert få mera sommarvärme även i Östersund ! Vi häruppe vill ju inte ha såå hett som det är just nu i södra Europa.

Kommentarer är stängda.