Sista semesterveckan

Den kommande veckan börjar jag smyga igång jobbet igen efter semestern. Moa ska ju byta förskola och blir hemma denna vecka innan vi börjar skola in veckan därpå, så jag och David delar lite på denna vecka. Känns skönt med en liten mjukstart 🙂

Vi har i alla fall haft riktigt bra dagar sedan min senaste uppdatering trots bristen på varma sommardagar. Bjuder på lite bilder på en del av vad vi pysslat med.

IMG_1408Grymt 30-årsparty för grannen Emil förra fredagen, temat var vitt vilket ni kanske ser på vår klädsel…

IMG_1417På onsdag ska jag springa en tävling upp på Åreskutan (på 5 km ska 1000 höjdmeter plockas…) så igår förberedde jag mig lite i Gustavsbergsbacken.

IMG_1414Moas nya hobby är att måla vattenfärger 🙂

Idag har vi haft en kanondag: hela förmiddagen tillbringades i Alsen på ”Husdjursdagen”. Moa var i himmelriket när hon fick kolla på och klappa hur många olika djur som helst och dessutom rida på en häst = väldigt nöjd tjej! Eftermiddagen tillbringades hemma med utelek och storstädning av huset.

Imorgon hänger jag med Moa på förmiddagen och jobbar andra halvan av dagen.
Önskar er en härlig vecka oavsett om ni fortfarande har semester eller jobbar!