Smygstart

I veckan har jag smygstartat med lite jobb och fått ihop en heldag och två halvdagar, resten av tiden har jag tillbringat med min lilla stjärna. Hon blir verkligen roligare och roligare att umgås med nu när hon pratar så mycket 🙂
Däremot så kan man ju bryta ihop på envisheten och vredesutbrotten ibland….

I onsdags hann jag ju även med att vara med på Peak Performance Vertical K som helt enkelt innebar att springa från Åre torg upp till toppen av Skutan. Sjukt brant och sjukt jobbigt men jag tog mig upp och gick i mål på en tionde plats i damklassen på en tid strax över timmen. Det här var nog en av de första gångerna som jag stod på startlinjen utan att ha något högre mål än att faktiskt ta mig i mål, och det var skönt att för en gångs skull inte ha något resultatmål. Att komma i mål och känna mig stolt över mig själv utan veta placering, tid efter segraren eller fundera på vart jag kunnat ta några sekunder.
Jag gav järnet, var råstum från start till mål och överlycklig när jag äntligen tog mig i mål!
Lutningen gjorde att det inte blev mycket löpning och vissa partier var det så brant att man fick man ta hjälp av rep för ta sig upp…
En härlig utmaning som jag förmodligen inte gör igen, nu när jag vet hur jobbigt det är 😉