Vardag igen

Imorgon är vi tillbaka i vardagsrutinerna på riktigt igen efter semestern. Moa skolades in på ny förskola förra veckan och det gick superbra 🙂
Jag kommer fortsätta jobba 80% och vara föräldraledig på fredagar även i höst. Känns mycket värt att ha en extra helgdag och en extra dag att hitta på något kul med Moa.

Har kommit igång bra med träningen i sommar och hoppas kunna hålla igång det framöver också trots jobb och förmodligen en och annan vab-dag….
Igår körde jag mitt första intervallpass på rullskidor på nästan fyra år, hade förträngt hur jobbigt det kan vara även om jag naturligtvis är låååångt ifrån formen jag hade för några år sedan.
Ska till Minsk i september och köra någon sorts uppvisningslopp för ett fredsprojekt som Darya Domracheva är ambassadör för. Eftersom rullskidorna legat undangömda ett par sommrar så kändes det dags att i alla fall åka några gånger för att få tillbaka lite känsla.
Ett par gånger har det blivit hittills och det har faktiskt varit kul, skönt att få jobba med överkroppen också då det mest blir löpträning under sommaren.

Idag var det äntligen dags för det årliga besöket på Jordgubbslandet på Rödön för att fylla frysen med jämtländska jordgubbar, lär vara världens godaste!

IMG_1451