Suljätten

Vid nio i morse packade vi in oss i bilen och gjorde sällskap med 3/4 av Bakkman-familjen till Suljätten som är en fjälltopp några mil från Järpen, typ baksidan av Åreskutan på andra sidan Kallsjön. Vi parkerade bilarna och promenerade de tre kilometrarna upp till toppen, tvååringarna i bärstolar och fyraåringen knatade på finfint med lite blåbärsstopp och pepp.
När vi nådde toppen så möttes vi av denna fantastiska utsikt:
IMG_1471Vi fikade, vilade trötta ben, kollade på utsikten och utforskade stället innan vi efter ett par timmar begav oss neråt igen. Småtjejerna somnade på sina pappors ryggar nästan på direkten och jag småslumrade i baksätet hela vägen hem…
IMG_1476En helt fantastisk utflykt som verkligen kan rekommenderas, att vi dessutom prickade in av sommarens finaste dagar var ett plus i kanten 🙂

Efter middag och dammsugning av huset så körde jag ett rullskidpass och är nu fulladad med energi inför denna korta arbetsvecka. På torsdag morgon rullar vi ner till svärföräldrarna i Sunne och i helgen väntar Rullsidskytte SM i Torsby, ska absolut inte tävla men finns på plats då förbundet har Årsmöte.

Hoppas ni också haft en härlig helg i sommarvädret som hittade hit till slut!