Helg igen

Tidigt i morse åkte David iväg på konferens och blir borta tills på lördag så jag och Moa är solo ett par dar. Eftersom vi är ledig på fredagar så firade vi in helgen med gomiddag och skumbad när vi kom hem från jobb och förskola 🙂
Imorgon tar vi nog bussen in till stan och hälsar på mitt jobb innan vi tar en sväng på stan för att inhandla nya skor till Moa, eftersom det finns massor av Birger-statyer på stan så brukar en promenad genom gågatan ta minst en halvtimme då alla ska provsittas…
Så då är hela förmiddagen förbrukad.

Hoppas på en liten löptur och svartvinbärsplockning på eftermiddagen, men vi får se vad Moas humör vill. Ska prova att dra ner hennes middagslur till ca 30 minuter och se vad som händer, för läggningarna sista veckan driver oss till vansinne…. Hon är helt enkelt inte tillräckligt trött vid sju och eftersom hon ändå vill upp vid halv fem så blir det för lite sömn när hon inte somnar förrän vid åtta på kvällen.
Det är i alla fall värt att testa 🙂

Önskar er alla en härlig avslutning på veckan!

3 kommentarer på “Helg igen”

  1. Ja, jag hoppas att Moa och du fick en trevlig och lekfull weekend tillsammans ! Att plocka vinbär är det hög tid att göra och idag har det varit höst i luften, antagligen också i Östersund ! Men, vi kanske får ännu några fina sensommardagar! Grattis Helena på födelsedan´ ! Hoppas att Moa och David har sjungit för dig ! Jag och säkert många med mig vill gärna höra hur det gick i rullskidtävlingarna i Vitryssland ! Ha en fin höst !

  2. Hej ! Saknar dina inlägg på bloggen. Har du slutat skriva på din blogg ? Nu är det ju bara ca 1 mån kvar tills skidskyttesäsongen kör igång och då vill jag och säkert många fler få läsa dina synpunkter om tävlingarna. Nu är det ju inte precis vinter på gång, vare sig i Norrbotten eller i Jämtland,men det kan ju ändras på några dagar bara !

Kommentarer är stängda.