Bloggtystnad

Nu var det extremt länge sedan jag skrev här och det beror helt enkelt på brist av inspiration, ork och tid. Men nu känner jag mig redo att dela med mig av livet igen 🙂 Så jag hoppas jag har några av er trogna läsare kvar, trots min långa frånvaro….

En liten snabbresumé av vad som hänt sedan sist; rullskidtävling i Minsk med andra föredettingar, superkul evenemang där det var kul att få känna lite tävlingsnerver och träffa gamla konkurrenter man inte sett på flera år. Annars har jag hunnit fylla 31, fyllt veckorna med jobb och Moa-mys, haft underbara helger med familj och vänner, varit i Stockholm på ett styrelsemöte med skidskytteförbundet, fått till lite höstmys-feeling här hemma och köpt de första julklapparna.
Träning har det dock varit dåligt av de senaste veckorna då jag dragits med en envis förkylning, men igår kunde jag köra lite lugn styrka här hemma och ikväll blev det en promenad. Fick ordentligt med träningsvärk av gårdagens pass trots att jag körde lugnt och endast med kroppsvikt, men snart hoppas jag kunna köra på lite hårdare och komma in i lite träningsrutiner igen 🙂

Bjuder på en bild från Minsk och säger på återhörande! Lovar att det inte tar två månader till nästa gång 😉

11986558_10207711194759713_6396762367181529298_n

1 kommentar på “Bloggtystnad”

Kommentarer är stängda.