Regnig helg

Östersund har bjudit på en regnig helg och nu längtar jag efter minusgrader och massor av snö 🙂 Har trots det trista vädret fått till lite motion dessa två dagar; igår fm var jag och Moa på familjegympa och även om det inte blir träning för oss vuxna så rör man iaf på sig en timme. Efter lunch bäddade vi ner Moa i charioten och tog en liten löptur medans hon sov sin tupplur. I förmiddags tog jag med mig stavarna till slalombacken för några vändor skidgång, bra pass som gick helt ok när man kommit igång och glömt bort regnet. Vet inte vad det beror på men känner mig extra nöjd efter ett pass i regn och rusk.
Och vissa dagar blir miljön inte mer inspirerande än så här:

IMG_1626Hoppas ni haft en härlig helg!

1 kommentar på “Regnig helg”

  1. Har man rätt kläder så kan det vara härligt att vara ute när det regnar…
    (Om det inte piskar i ansiktet förstås)

Kommentarer är stängda.