Mörkret….

Det är kolsvart när man kliver upp, fortfarande mörkt när man åker till jobbet, mörkt på väg hem från jobbet och kolsvart innan middagen står på bordet…. Inte konstigt att man är extra trött och att energin inte är på topp.
Tog mig iaf iväg på ett kort löppass igår kväll och spanade in snön som läggs ut på skidspåren på ÖSK. Hoppas snart få spänna på mig skidorna och göra årets premiärpass på snö. Konstigt att man längtar efter detta som ett barn på julafton varje år 🙂

David är i Borlänge på jobb i ett par dar så någon tid för träning i kväll fanns inte, passade då på att ta en rask promenad med Moa i vagnen hem från dagis istället för att vänta in bussen. 20 minuter är alltid bättre än inget 🙂
Imorrn har jag planerat in ett styrkepass hemma medan jag nattar Moa. Behöver vara på nedervåningen för att kunna svara på alla ”Vart är du mamma?” så då passar det fint att rulla ut mattan och ta fram gummibanden för lite träning.

Nu ska jag masa mig i säng för att orka ta mig an veckans sista arbetsdag!