Lite av varje

Förra helgen hängde jag och Moa på skidskytte för att hejja på de svenska åkarna, Moas favorit är Bettan och hon hejjar stenhårt på henne, både på plats och när hon ser henne på TV ”Hejja Bettan, fortare!!!”
Förutom att heja så lade vi en hel del tid på att jaga Birger som nog är det allra bästa med skidskytte enligt Moa…
IMG_1697För övrigt så tycker jag de svenska åkarna gjorde många härliga prestationer som lovar gott inför framtiden 🙂

Moa gjorde för övrigt skidpremiär i söndags på sina nya rosa (!) Fischer-skidor = lycklig tjej! Synd bara att snön smält bort så att hon bara hann med en tur, hoppas på massor av den vita varan snart igen.

IMG_1701

 

Man märker verkligen att Moa är uppvuxen med sina föräldrars skidskytteintresse för när hon såg Johaug på TV under längdvärldscupen så utbrister hon ”Hon har glömt geväret!”

I veckan har vi hunnit med några dagars vab med en hostig Skrutt, men idag var hon tillbaka på förskolan och moster Malin hämtade henne. David har ju åkt till Hochfilzen för att kommentera och jag gjorde en dagsutflykt till Stockholm för möte i skidskytteförbundets tjänst. Grymt tacksam för mina syskon som ställer upp när vi råkar planera in lite för mycket samtidigt!

Min träning går lite på sparlåga just nu; vill så gärna åka skidor men med +6 grader och storm så blir man inte så sugen. Planen är även att Moa ska bli storasyster i början av maj och nu när jag snart är halvvägs in i graviditeten så börjar löpningen att ta emot så jag får nog acceptera att lägga löpskorna på hyllan ett tag.
Men skidåkningen vill jag komma igång med när det blir riktig vinter och styrketräning behöver jag för att må bra i ryggen, promenader funkar fint och jag ska även försöka få in lite spinning framöver. För sluta träna pga bebis i magen finns inte i min värld så länge jag och pyret mår bra 🙂

Imorgon åker jag och Moa hem till Helgum så jag passar på att önska er en riktigt härlig helg!

10 kommentarer på “Lite av varje”

 1. Grattis till tillökningen! Vad spännande!
  Kul att se att Moa redan är skidintresserad:) Skrattade högt åt hennes kommentar om Jouhaug! Ibland önskar man att Jouhaug sysslade med skidskytte i stället; då kanske hon inte hade vunnit varje tävling:))
  Jag längtar också som en galning efter lite snö!!!

 2. Grattis till graviditeten! Ser fram emot att fortsätta följa dig. Har själv en dotter som är född i augusti 2013 och är nu gravid med syskon som beräknas komma i början av mars. Ganska lika alltså! Att fortsätta träna under graviditen är självklart för mig också! Det gäller ju bara att anpassa. Styrka, crosstrainer och spinning funkar fint för mig så här i vecka 28-29.

 3. Grattis till tillökningen. Vad kul.
  Så länge det fungerar så är det bara bra att träna på, det har man igen sedan.
  Kommer ihåg att jag fick lägga löparskorna på hyllan, men gjorde det jag kunde och som kändes bra.

 4. Roligt att läsa om det som komma skall. När du skrev om Moa och Bettan så väckte du ett roligt minne för mig. Den första idol som min son hade var Magdalena Forsberg och han stod framför TV:n och hoppade och hejade på henne.

 5. Stort grattis! Spännande för Moa att bli storasyster…
  Och hon är ju verkligen en liten Ekholm, familjen Ekholm som vi bodde nästgårds med i Värmland minns jag som en synnerligen sportig familj!
  Och vinnarskalle har hon tydligen eftersom hon redan provat på prispallen:)!
  Hälsa maken, såg honom på TV förut!

 6. Endlich wieder Kommentare und Fotos aus Oestersund.
  Danke für den Einblick in dein Privatleben.Immer schöne Fotos!
  God Jul
  Grüße von hier

Kommentarer är stängda.