Jullov

Vilket härligt jullov vi haft nu ett par veckor. En massa tid med familj, släkt och vänner, lugna dagar med bus och mys, god mat, julgodis och lagom med träning.
Juldagarna spenderades hemma i Helgum där alla mina syskon med respektive hade trängt ihop sig hemma hos mamma och pappa. Härliga dagar men med en sorglig avslutning på julafton då min älskade mormor somnade in på kvällen. Med en högst respektabel ålder och några veckors sjukdom så var det väntat men det går ändå inte att förbereda sig på sorgen när hon helt plötsligt inte finns mer….

Nyår firade vi i alla fall in hemma på Frösön med grannarna och även det blev en lyckad kväll där barnen lekte superbra, vi åt grymt god mat, ett fantastiskt trevligt sällskap och pusselbyggande för att orka hålla ögonen öppna de sista två timmarna till tolvslaget.
Efter tolvslaget vaknade Moa till så då passade vi på att knalla hem och bädda ner henne i sin egen säng.

2015 var ett bra år men jag tror och hoppas att 2016 kommer bli ännu bättre. Framförallt så väntar vi spänt på lillasyster/lillebror som beräknas komma i början av maj och kanske blir 2016 året som Moa börjar sova sina första hela nätter?

Träningen har jag kommit igång med lite igen under julledigheten och nu försöker jag verkligen att röra på mig minst varannan dag. De senaste veckorna har jag mest kört skidor men även några promenader, tänkte komma igång med styrketräningen nu när vi går tillbaka till vardagslivet och även känna på hur spinning fungerar.
Men nu längtar jag efter massor av natursnö och lite mildare temperaturer så att jag får till ännu mera skidåkning, det är ju ändå det man vill pyssla med på vintern och det är ju dessutom både skonsamt och en bra genomkörare för hela kroppen.

Bjuder på några bilder från de senaste veckorna och passar på att önska er en riktigt god fortsättning!

IMG_1779Tomten var både läskig och spännande…

IMG_1787Snöfattig utflykt för några dagar sedan.

IMG_1793Men nu har vi ett tunt lager puder på backen iaf!

IMG_1796Vacker men kall promenad tidigare idag, välbehövligt att tanka lite D-vitamin 🙂

1 kommentar på “Jullov”

  1. God fortsättning på det nya året önskar jag både dig och din familj ! Vilken fin tradition du fått uppleva igen med hela din stora familj ! Din kära mormor är nu borta men alla fina minnen av henne har du alltid kvar ! Ja, jag förstår att ni ser med spänning emot den nya bebisen, inte minst Moa ! Jag hoppas som du att vi snart äntligen ska få en riktig norrländsk vinter med snö så att alla barn t,ex, ska få åka på sina skidor, kälkar, pulkor och sparkar ! Och att skidskyttarna ska få komma igång, de svenska likväl som deras konkurrenter och vi hoppas ju på bättre svenska framgångar med dem än i övrig skidsport hittills !

Kommentarer är stängda.