Tagit farväl

I fredags fick jag ta ett sista farväl av min högt älskade mormor. Det var en fantastiskt fin och kall vinterdag i Helgum, en vacker men otroligt jobbig och känslosam stund.

IMG_1811

Man känner sig otroligt tom efter en begravning, samtidigt som man blir lättad att det är över. Mormor har levt ett fantastiskt långt och rikt liv och det var dags för henne att göra morfar sällskap. Jag kommer inte träffa henne igen men jag har underbara minnen som jag alltid kommer bära med mig och om jag någon gång blir mormor så vet jag precis hur jag vill bli…

Vi passade på att stanna hela dagen igår i Helgum och körde hem till Östersund när det började bli sovtid för Moa. Idag har vi haft en härlig dag med lekbesök, fika, pulkaåkning, ett skidpass, veckohandling och storstädning av nedervåningen. Andra våningen får bli en annan dag, gäller att dela upp det lite 🙂

Nu laddar vi för en ny vecka då jag och Moa blir solo på onsdag när David drar till Antholz på onsdag för att kommentera skidskytte. Men till helgen drar vi till Helgum igen för mys med Moas älskade momma och moffa.

Hoppas ni haft en härlig helg och att ni får en kanonvecka!