Toppendag

Igår förmiddag styrde jag och Moa återigen bilen mot Helgum för en helg. David är i Italien sedan i onsdags för att kommentera skidskyttevärldscupen så vi är solo, och vad passar då bättre en att hänga hos momma och moffa.
Idag får Moa dock hålla dem sysselsatta själv då jag är i Sollefteå på Hallstaberget för att vara med på ”Toppendag 2016”, vilket är en träningsinspirationsdag för kvinnor. Det bjuds på massor av olika sorters träningspass som varvas med några föreläsningar. I eftermiddag ska jag hålla en föreläsning om motivation.
Har varit med på en halvtimmes Mojo-yoga och en kostföreläsning. Alldeles nyss kördes det Bodyattack och nu pågår Tabata för fullt, dessa två pass hoppar jag över då det blir alldeles för tufft när man är gravid i V.25. Men gissa om det rycker i kroppen….

Tänkte dock vara med på styrka och Bodybalance i eftermiddag, anpassar övningarna så att de funkar med magen. Perfekt med inomhusträning då temperaturen har krupit ner mot 20 minusgrader igen. Hoppas på lite varmare imorrn så att jag får till en skidtur innan vi rullar tillbaka mot Östersund 🙂

Hoppas ni har en härlig helg!